söndag 14 februari 2010

Söndagsbestyr


Inte alltid sams men när det vankas film på datorn så är de eniga och sitter oftast som två tända ljus.En lugn stund för mig så att jag kan ägna mig åt min stora hobby, tvätt...........Två lyckliga barn på allahjärtansdag......när det vankas paket är alltid mungiporna uppåt ja till och med frukosten blev en hit fast den inte såg ut riktigt som den brukar. Kul när båda äter och smaskar i sig!!!

Så här fint var det innad det börjades att monteras isär. Tror aldrig att mina barn kommer att äta maten så som den serveras urspungligen. Nu vet jag att många av er direkt tänker....den mamman moterar själv isär allt....men då tycker jag att ni är lite orättvisa för jag har faktiskt skärp till mig och totalt sätt har jag nog ätit ett dusintals maträtter så som de har serverats till mig, så det så.....

I barnens alla hjärtanspaket döjde sig en bok till Ella óm Krut Karlsson, som är en favorit, tyvärr får författaren mig att få dåligt samvete då hon ofta skriver om hur mamman till denne lille pojk stressar sin son eller sätter på kläderna så det blir korvigt...ja allt som en stressad mamma faktiskt gör till vardags skriver hon om. Edvin fick ett Rori racerbil spel. Man ska på tid bygga ihop en bil och om man inte hinner så flyger bilen i bitar. Nja....han har önskat sig spelet, men när han förstod vad det gick ut på så blev han lite frustrerad kan man minst sagt säga. Kanske ska jag läsa intruktionerna lite bättre nästa gång det ska handlas paket så att det blir lite mer lustfyllt!
Vi har varit på Kiss vernisage idag, massor med folk. Hade inte en aning om att ett gamalt hårdrocksban drog så mycket folk och lovar att det var en salig bländning. skulle fika på stan, men norrköping är mer eller mindre stängt på söndagar så det fick bli cafe Lundqvist på Ståhlbomsgatan, mycket trevligt ställe med god service.

Dagen avslutas med en god tacos, det är något som barnen säkert äter, dock med viss avsaknad av grönsaker.....

1 kommentar:

  1. Hejsan på dej! Det var inte café Lundquist som du var hos, eller? Senil kanske! Kul att du bloggar förfullt. Kramiz Helene

    SvaraRadera