tisdag 14 juli 2009

Händelserikt?!


Vi har firat födelsedag i familjen...nu för tiden känns det som om det alltid är fler än en som fyller år eftersom det alltid är många som slåss om att öppna paket (även de som varit med och slagit in dem!). Björn blev lite äldre och kammade hem en Weber Go- anywhere grill! Inga baktankar med det alls!!







I söndags var vädret inte det bästa och vad gör man, tar en tur till "Affari parken" givetvis var vi inte ensamma utan vi och några hundra till hade tänkt samma tanke. I snigeltakt ringlade sig bilarna fram, men vi hade tur alla djur var ute och verkade tärtemot oss i bilarna att gilla vädret. På tal om väder så hade vi ialla fall tur, inga giraff spyor här inte :-)






Lite hemma jobb har det blivit också, höll på och trilskades med att köra bort och tillbaka sand, fällde upp den mycket lätt monterade poolen........ojämt, trilskades....lite hjälp av grannen....mer hjälp av grannen.....and uPps you can swim! skapligt amrikaniserad instruktions video. Kan säga efter fem timmars slit, så blir man bara förbannad när man ser de leende ansiktena som talar om hur lätt det är att sätta upp en pool. Men idag fick jag en del av förklaringen....en kompis sa till mig att det står på paketet att man ska vara fyra personer....då är det lätt, Läskunnig..... Nja... svenskalärare .....Ja. Ibland kommer man till en gräns då man bara vill skrika, där var jag igår kväll!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar