onsdag 22 juli 2009

EN LÅNGHELG!!


Äntligen har hela familjen semester....eller nästan Edvin är kaninvakt till Skorpan och Ella får vara med, i alla fall när det passar storebror. Dagens mission är att ta ett kort på BARA Skorpan som sedan ska förstoras och med till dagis......han tar sitt uppdrag på största allvar. Jag har tydligt förklarat matreglerna, undrar bara om kaninget blir övergödda av maskrosblad och äppelkvistar??
Vädergudarna är inte riktigt på vår sida! Men det får ju inte vara något hinder i helgen for vi ut till Krokek och träffade kompisar från Stockholm som var på besök.Ella och Anton fann varandra inga problem att samsas om maten Ella bjöd på köttbullar...och tiggde till sig pizza av Antons pappa, den var liksom lite godare än den barnbuffe som Ella blev bjuden på :-) Men min filosofi är barnen nöjda är jag nöjd och den filosofin verkar nästan alla föräldrar leva efter så han gav gladerligen bort pizza.
Efter maten bjöds det upp till dans! Vendela dansade med Vidar..ja, lite andra killar slank också med i dansen....Härligt med ungar hon dansade och snurrade ....helt inne i sin värld och Uhpss så var där en massa stora runt omkring, inga problem hon hittade tillbaka till sin kavaljer. Vi måste kolla om det finns någon danslek för henne, brorsan försökte i höstas med...han var lite för mammig för att klara av gruppaktiviteter. Tror dock att Ella fixar det hon har liksom lite mer behov av social kontakt.
JA...Allt är möjligt se vad som kan hända när mamma tar för lång tid på sig att fixa lunchen....SKÄRPNING MAMMA....Det tog ju en evighet!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar