onsdag 5 augusti 2009

Äntligen riktig semester!

Nu har vi anlänt till det mycket efterlängtade Gotland! Allt är toppen solen skiner från en klarblå himmel och vattnet är nästan varmt över 20 grader och helt klart badbart!
Ella fick en sparkcykel av Maja innan vi åkte och Edvin hade en så det har åkt en hel del i stugbyn. Toppen för här finns inga bilar, rena rama barnvakten!!
Fotboll är kanske inte lika bra eftersom den lite kortare varianten av de två inte förstår den längres instruktioner! Absolut inte en bra barnvakt!!

Edvin hade hakat upp sig på att det fanns mycket får på Gotland så givetvis fick vi lov att leta upp lite får att kolla på, vad gör man inte för sina barn??

Underbar utsikt från den vita sandstranden som vi tillbringar stora delar av dagarna på!

Visst är det härligt med riktiga sommarbarn!

Vi föreslog att vi skulle grilla marschmallows en kväll vilket vi trodde skulle bli något helt nytt för Edvin...men, då säger han -Ja, så som Svampbob brukar göra!, Snacka om förvåning från oss hur i h-vete kan en tvättsvamp som lever under ytan i en "annanas" ( till råga på allt) ha lärt vår son detta fenomen?? Man får inte bli förvånad över något!!

Ser lite ledsen ut, men jag kan lova att så är inte fallet är det någon som ÄLSKAR stranden så är det Edvin, han har haft med sig sitt vattenlandskap idag och det kan man också ge poäng i barnvakteri för!! Det är något som alla barnfamiljer borde skaffa sig, Bara tanken på att de faktiskt lär sig en hel del nyttigt, så som att slussa, gör vilken förälder som helst både lycklig och stolt!


Tänk så jobbigt det kan bli när man får fel strössel när man är på glassbar! Livet kan vara mycket jobbigt när man är fyra år och livet inte riktigt för med sig det man önskar!

Så det kan gå! Lek kan vara riktigt farligt tur att brorsan kunde komma till snabb undsättning...


Edvin och pappa framför vårt hyrda semesterparadis.... det är knappt man kan tro att man är i Sverige! 75 meter till stranden som vi har utsikt över från vår uteplats och knappt 100 meter till glasskiosken kan det bli mer optimalt??


Ja, där ser ni stranden .......Inte särskilt betungande att ta ner solstolen dit, Ja förresten den kan ju stå kvar vi har ju uppsikt över den!


Och nu var det läggdags....underbara miner som inte ens behöver en kommentar ...så varför skriver jag då?

2 kommentarer:

 1. Hej på er! Vilka fina bilder. Blir så sugen på att åka dit. Vi kanske ska ta en vecka där istället för Grekland nästa år, vad säger du?
  Men det blir nog billigare att ta en restis...
  kram Helene

  SvaraRadera
 2. Hej Johanna!
  Vilka underbara sommarkort! Du har två härliga ungar!
  Tack för titten ;-)
  // "fröken" Leena

  SvaraRadera