fredag 20 juli 2012

Nu känner jag att det är hög tid att åter upp ta mitt bloggande. Har nu långledigt i det ostadiga vädret.Trotts detta har det hit in tills varit en bra ledighet. Jag har kommit ifatt med en hel del hemma vid och även hunnit med flera småutflykter med familjen. Önskar att jag haft ork med lite pluggande, men tar det senare i sommar.....
Vi har haft en kaotisk vecka med flera sjukhusbesök. Det startade i söndags med att Edvin föll ut ur morfars växthus och skar upp överarmen. Ilfart till akuten och där konstaterades att det var ett djupt och fult sår i fettvävnaden, sju stygn och vila rekomenderades..... men vilan fick vänta för gamla kompisarna Emma och Ida kom på besök från Östersund, så det blev en hel del lek. Sedan Packade vi oss iväg till Gotlan och hade en underbar dag vid ett naturreservat, blå lagunen. Vendela badade i det turkosblå vattnet.
For upp till Fårö....där Björn efter att vi installerat oss, fäktades med taklampan i husvagnen. Han skar upp handen så illa att det blev tvunget att sys fyra stygn på Slite VC. Nu ska vi försöka att undvika sjukhus resten av denna sommar, men de säges att en olycka sällan kommer ensam och det verkar ju stämma rätt så bra. På Fårö, Sudersand, har vi haft några bra dagar, en underbar strand på fem kilometer att ta långpromenader på och bada vid. Vi fick faktiskt fin besök av våra goda vänner Therese och Niklas som också gästade ön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar